GRATIS verzending op orders boven 20 euro | Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Dezelfde werkdag verstuurd.
Bestellen & bezorgen - dottle.in

Klantenservice: info@dottle.nl

Bestellen & bezorgen

Algemeen

Algemeen

Hoeveel drinkwater heeft mijn hond nodig?

Een hond drinkt gemiddeld 40 tot 50 ml water per kilo lichaamsgewicht op een dag. Dit houdt in dat een hond van 10 kg ongeveer een halve liter drinkwater nodig heeft. Houd er rekening mee dat de activiteiten van de hond en het weer ook een rol spelen. 

Mijn hond drinkt buiten, is dit erg?

Het kan zijn dat er blauwalg in bepaalde plassen zit. Sommige blauwalgen produceren een giftige stof die ervoor kunnen zorgen dat je hond ziek wordt. Hiernaast kunnen gifstoffen vanuit de landbouw zich begeven in verschillende plassen en sloten. We raden dan ook aan je hond altijd schoon en veilig drinkwater te geven.

Mijn hond is nogal groot, is Dottle alsnog geschikt?

Ja, Dottle is ook geschikt voor grote honden. De drinkbak is dusdanig ontworpen dat iedere hond met gemak kan drinken. Voor honden boven de 20 kg adviseren we de 550 ml variant.

Product

Welke betaalmethodes hanteert Dottle?

Bisfenol A (BPA) is een chemische stof dat in veel plastic producten voorkomt. Ftalaten zijn kleur- en geurloze chemische stoffen en komen onder andere voor in inkt, lijm en parfum. Uit onderzoek blijkt dat zowel BPA als ftalaat schadelijk is voor je vruchtbaarheid en invloed heeft op je hormoonsysteem. Dit geldt ook voor honden. Bij Dottle staat de gezondheid van je hond voorop. We hebben er dus bewust voor gekozen om geen BPA en ftalaat te verwerken.

Mijn Dottle is defect aangekomen, wat nu?

O jee! Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Neem even contact met ons op via dit contactformulier. Binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie.

 

Heb ik garantie op mijn Dottle?

Ja, over Dottle geldt de wettelijke garantie. Je orderbevestiging is tevens je garantiebewijs. Bewaar deze dus goed!

Bestellen & Bezorgen

Welke betaalmethodes hanteert Dottle?

Dottle hanteert de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • ING Pay
  • BKC
  • Belfius

Wil je graag een Dottle bestellen maar staat jouw gewenste manier van betalen er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Nadat de betaling geverifieerd is word je bestelling binnen 24 uur klaargemaakt en verzonden.  In principe worden bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst dezelfde dag nog verzonden. Weekend- en feestdagen zijn hier uitzonderingen op. We houden je per e-mail op de hoogte.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De levertijd in Nederland en België is 1-2 werkdagen. In je bevestigingsmail staat een link naar de ‘track & trace’ van jouw bestelling. Onze bezorgers doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.  

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland en België hanteren we geen verzendkosten.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Alle bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd. De logistieke partner hangt af van het type product.

Retourneren

 Ik ben ontevreden over Dottle, kan ik retourneren?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar het kan natuurlijk zomaar gebeuren: je wilt Dottle terugsturen. Uiteraard willen we tevreden honden en baasjes. Als je niet blij bent met je bestelling kun je Dottle retourneren als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. Binnen de bedenktermijn van 14 dagen stel je ons op de hoogte van je keuze om Dottle retour te doen. De bedenktermijn gaat in vanaf de dag dat je Dottle ontvangt. 
  2. Dottle is in dezelfde staat als je die hebt ontvangen. Dat houdt in dat je alleen noodzakelijk hebt gehandeld om het product te kunnen bekijken en er een oordeel over te vellen. Dottle mag dus niet gebruikt zijn!

Als je aan de retourvoorwaarden voldoet kan je ons modelformulier voor herroeping invullen. Je ontvangt van ons binnen 24 uur een bevestiging en de vermelding dat je je product retour kan doen als het binnen de bedenktermijn valt. Let er op dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Tip: Bewaar je verzendbewijs goed als je je Dottle terug stuurt.

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending hebben ontvangen?

Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail als we je Dottle hebben ontvangen. 

Hoe snel is een retour verwerkt?

Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat je het verstuurd hebt We betalen je terug zodra we je retourzending afgehandeld hebben. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat hangt af van je betaalmethode.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn. Hoe snel het geld daarna op je rekening staat hangt af van je betaalmethode. 

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links

meld je aan voor onze nieuwsbrief