Is de Dottle drinkfles hond ook iets voor jouw trouwe viervoeter?

Drinkfles hond

Je kent het vast wel. Je bent heerlijk op stap met je hond en je trouwe viervoeter snakt naar water. Zeker op zonnige dagen komt dat meer dan eens voor. Dan kan het wel eens lastig zijn wanneer je geen water in de buurt hebt. Drinken uit een vieze sloot is natuurlijk geen aanrader. Je wilt immer niet dat je hond ziek wordt. Dan is het handig om een drinkfles hond bij de hand te hebben. Zo heb je altijd voldoende water bij je en kun je het op een heel handige manier aan je hond geven. Daar is pas over nagedacht!

Handige honden drinkfles

De drinkfles hond is een handige honden drinkfles die je altijd bij je kunt dragen. Het bevat een groot waterreservoir en het handige van deze drinkfles hond is dat er een geïntegreerd waterbakje bij zit. Je hoeft dus verder helemaal niets bij je te hebben. Bovendien hoef je ook geen vreemde capriolen uit te halen om je hond water te drinken te geven. Met een simpele druk op het knopje stroomt het water in het drinkbakje. Hoe fijn is het om je hond te zien genieten van het water! En mocht je hond nu niet alles in één keer opdrinken? Geen probleem! Dan kun je met één druk op de knop al het niet opgedronken water weer terug laten stromen in de honden drinkfles. Op deze manier gaat er helemaal geen water verloren…

Drinkfles hond voor onderweg

De drinkfles hond is super handig voor onderweg. Of je nu op reis bent met de auto, aan het kamperen bent of je maakt een lange wandeling in de natuur, de drinkfles hond voor onderweg biedt uitkomst. Het is zeer compact, de fles en drinkbak zijn geïntegreerd en het is eenvoudig om mee te nemen. Bovendien is de drinkfles hond gemaakt van een stevig kunststof. Daardoor kan het zeker tegen een stootje. Mocht de honden drinkfles onverhoopt eens vallen dan hoef jij je geen zorgen te maken dat het stuk gaat.

Draagbare waterfles hond

Er zit een handige polsband bij je drinkfles hond van Dottle. Zo kun je de fles handig aan je pols meenemen. Of je kunt het uiteraard ook ophangen aan een tas of kinderwagen bijvoorbeeld. Ook al is de honden drinkfles zeer compact, dan hoef je hem niet steeds in je hand te houden.

Hoe werkt drinkfles hond?

De honden drinkfles bestaat uit 2 delen:

  1. Het watercompartiment vul je eenvoudig met water. Je schroeft de drinkbakdop van de fles en vult het met water. Vervolgens sluit je de dop weer stevig dicht. Er zit een degelijke rubberen ring in de dop zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat de fles gaat lekken.
  2. Het drinkbakje van de drinkfles hond is tegelijkertijd ook de dop van de fles. Het bevat 1 knop om het water in het drinkbakje te laten stromen. De knop is eenvoudig te bedienen en is robuust waardoor het tegen een stootje kan.

Het belangrijkste is om je hond even te laten wennen aan de drinkfles hond van Dottle. Hij kan er in het begin wat vreemd naar kijken maar als hij eenmaal weet dat het zijn nieuwe drinkbakje is dan komt het vanzelf goed!

Dottle is hét origineel

Laat je niet beetnemen door de vele kopieën op de markt van inferieure kwaliteit. Dottle is het origineel en biedt uitstekende kwaliteit met 1 jaar garantie. Dat het om kwaliteit gaat merk je direct wanneer je de Dottle in je hand hebt. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn dan wordt je fles zonder problemen door ons vervangen.

De Dottle drinkfles hond wordt gewoon vanuit Nederland uit voorraad naar je gestuurd. Op werkdagen voor 15:00 uur bestellen is de volgende (werk)dag in huis. Je kunt kiezen uit 2 maten honden drinkfles: klein (350 ml) en groot (550 ml). Daarnaast is de Dottle honden drinkfles in drie leuke kleuren verkrijgbaar: wit, roze en blauw. Bestel daarom snel ook jouw drinkfles hond van Dottle!

Laat een reactie achter