Is mijn hond veiliger met een lichtgevende halsband hond?

Lichtgevende halsband hond

Is mijn hond nu echt veiliger met een lichtgevende halsband hond? Jazeker! Met de lichtgevende halsband hond van Dottle kun jij je hond met een gerust hart uitlaten. Ook in het donker. Je zult altijd zien waar je hond zich bevindt, ook op de meest donkere plekken. En nog belangrijker: anderen zien ook waar je hond zich bevindt. Zeker automobilisten zien jouw hond als eerste en kunnen op tijd reageren wanneer er zich gevaarlijke situaties voordoen. Daarom is een lichtgevenede halsband hond een onmisbare accessoire voor je hond wanneer je graag met hem op stap gaat.

LED halsband hond

De LED lampen van de lichtgevende halsband hond zijn zeer duidelijk te zien. Zeker op donkere plekken kleurt het je hond vrolijk op. Het is haast magisch om je hond te zien rennen in het donker met de lichtgevende halsband hond van Dottle. Je ziet al zijn bewegingen en je hoeft je zo geen zorgen te maken. Op deze manier kun je met een gerust gevoel donkere wandelingen maken en hoef je niet het licht op te zoeken. Dat is zeker handig tijdens de donkere dagen van het jaar!

Veilige lichtgevende halsband hond

De veiligheid blijkt ook wel uit de verschillende functies van de lichtgevende halsband hond van Dottle. Je kunt de LED lampen natuurlijk volcontinu laten branden. Maar je kunt er ook voor kiezen om de LED lampjes te laten knipperen. Dit kan op twee standen: snel en langzaam. Onderzoek heeft uitgewezen dat knipperende lampen voor meer alertheid en dus een snellere reactie zorgt. Daarom zijn deze twee knipperende standen van de lichtgevende halsband hond een goede keuze. Zeker wanneer er veel verkeer in de buurt is. Maar natuurlijk valt de LED halsband hond ook genoeg op wanneer deze volcontinu aanstaat.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat voorop bij Dottle. Dat merk je bij alle honden accessoires van dit merk. Deze LED halsband hond is gemaakt van stevig materiaal. Zowel de band als de metalen ring en de kunststof gesp zijn niet stuk te krijgen. Ook al heb je een wat wildere hond dan is deze lichtgevende honden halsband 100% veilig. Daarnaast zijn de LED lampjes volledig geïntegreerd in de lichtgevende halsband hond. Ze kunnen dus niet stuk gaan en geven zeer fel licht. Je hond zal zeker opvallen in het donker. Ook het mechanisme waar de batterij zich bevindt inclusief de aan-/uitknop is robuust uitgevoerd en volledig waterdicht. Een frisse duik in het water is geen probleem met de LED halsband hond van Dottle!

Talloze keren gekopieerd

Aan de ene kant is het sneu maar aan de andere kant is het ook wel weer een compliment dat de LED honden halsband van Dottle zo vaak wordt gekopieerd. Als het nu maar eens goed zou gebeuren... Er zijn zoveel LED honden halsbanden van zeer inferieure kwaliteit op de markt. Zo zie je maar dat het een vak is om kwalitatieve producten te maken. Goedkoop is duurkoop en dat merk je aan deze slechte kopieën. Daar word je alleen maar door teleurgesteld en eigenlijk is het alleen maar weggegooid geld. Je merkt de kwaliteit van de originele Dottle lichtgevende honden halsband direct wanneer je het in je handen hebt. Koop daarom alleen maar het origineel. Koop een Dottle!

Verschillende kleuren en maten

De lichtgevende halsband hond van Dottle is verkrijgbaar in twee kleuren: rood en groen. Deze kleuren de nacht vrolijk op en niet voor niets zijn het ook heldere signaalkleuren. Gegarandeerd dat je hond opvalt in het donker. Daarnaast zijn er twee verschillende maten: normaal (verstelbaar van 35 tot 40 cm) en groot (verstelbaar van 45 tot 50 cm). Zo zie je maar, er is een lichtgevende honden halsband van Dottle voor elke hond!

Laat een reactie achter